«Nå var jeg fast bestemt på å beskytte moren og broren min»

Historier på e-post ukentlig?

JA TAKK

Barn som vokser opp under ekstreme forhold med vold i hjemmet, er vant til å holde opplevelsene sine for seg selv. Mange har blitt manipulert og truet i mange år, kanskje hele livet.

Det krever derfor enormt mot av et barn å betro seg til noen som ikke vet, men som kanskje kan hjelpe. Frykten for at alt skal bli verre vil være der og anger kan forekomme. Derfor er det så veldig viktig at de som tar tak i saken, gjør alt de kan for å berolige barnet – og ikke skremme det tilbake inn i hemmeligheten.

I møtet Michael hadde med BUP, følte han at han måtte velge mellom å stå ved det han hadde sagt om stefaren sin, hvor det ble lagt fram at konsekvensen var at han kunne bli skilt fra moren og broren sin i prosessen, eller feie det av som en stor misforståelse for å holde de menneskene han elsket mest, sammen. Han valgte det siste.

–Jeg følte at jeg var i et avhør, sier Michael om følelsene han hadde den dagen.

Therese Holmen

Therese Holmen

Hei! Jeg er redaktør for denne nettsiden. Du kan kontakte meg på epost therese.holmen@worldwidenarrative.no hvis du lurer på noe eller vil inngå et samarbeid med oss.

Se alle innlegg

Legg til kommentar

En WWN-serie

Prosjektleder: Therese Holmen

Vil du motta historier på e-post?

Nysgjerrig?

Lær mer om World Wide Narrative og hva vi kan gjøre for deg.