Om oss

Vi er en liten sosialentreprenør i Oslo

Vår visjon

Alle skal få fortelle sine historier, og gjennom det få bevissthet og trygghet på at de kan være en aktør i eget liv med kompetanse og mulighet til å påvirke det som skjer med dem selv i fremtiden.

Det er derfor vi lager trygge rom for å bli sett og hørt.

Digital historiefortelling

Vi bruker metoden digital historiefortelling for å få frem stemmer i samfunnet, og vi jobber spesielt med ungdommer og unge voksne.

Metoden har sterkt fokus på å skrive en fortelling som visualiseres med stillbilder eller video for å supplere fortellingen som er lest inn.

Vi jobber ofte med deltakeregrupper som forteller om samme tema, slik at vi kan lære om deres situasjon gjennom deres egne ord og bilder.

Vi kan også lære bort selve metoden gjennom verksted, så du kan bruke digitale fortellinger i ditt arbeid med ungdommer og unge voksne.

Vi kan veilede en ungdom eller ung voksen så de kan dele sin historie med deg gjennom en egenprodusert digital fortelling.

Menneskene

Merete Grimeland
Daglig leder og gründer

Merete har jobbet med digital historiefortelling siden våren 2007. Hun er utdannet medieviter, og har veiledet over 600 mennesker med å fortelle deres historier. Fra forsamlinger på 60 til intime verksteder med 3 deltakere, eller gjennom 1-til-1 veiledning. Alt er mulig så lenge man setter av tid til å lytte.

Kontakt meg

merete@worldwidenarrative.no

(0047) 95 86 00 26

Camilla Tryti
Barnevernspedagog

Camilla er med på å gjennomføre verkstedene vi holder. Hun bistår med alt fra kurs i digital historiefortelling til hvordan du kan skrive din egen historie. Camilla er utdannet barnevernspedagog.

Kontakt meg

camilla.tryti@gmail.com

(0047) 482 61 201

Therese Holmen
Kommunikasjonsansvarlig

Therese jobber med kommunikasjon for oss. Hun skriver, tar bilder og lager video. Therese har en bachelor i kommunikasjon og kan dermed veldig mye nyttig innenfor kommunikasjonsfaget.

Kontakt meg

therese.holmen@worldwidenarrative.no

(0047) 406 10 750

Etablerere av selskapet

I januar 2012 startet Therese Byhring og Merete Grimeland WWN sammen. 

I dag driver Merete selskapet, men Therese kommer for alltid til å være en av to etablerere av selskapet. Tiden hun har brukt på World Wide Narrative er uvurdelig.