Om oss

World Wide Narrative er en sosialentreprenør som ønsker å forebygge alkoholmisbruk. Selskapet gjør dette gjennom konseptet Nattens helter. Målet med Nattens helter er å skape en mer inkluderende drikkekultur.

Med Nattens Helter skal unge voksne og ungdommer skape debatt og refleksjon rundt temaet  dagens drikkekultur, med særlig fokus på studentlivet.

Nattens helter” utfordrer studenter til å ta en reise i sosiale medier og formålet er å undersøke drikkekultur i studentlivet. Våre utvalgte helter skal ta opp kampen mot dragen kjent som Sosialt drikkepress, og samtidig prøve å forstå hvordan sosialt drikkepress oppstår.

Studentene blogger om reisen, mens de selv er avholds i tre måneder. Avholdenheten er det fremste verktøyet for å forstå og observere drikkekulturen rundt seg, uten at vi med det mener at avholdenhet er løsningen på drikkekulturens problemer.

Fire studenter har allerede tatt heltereisen, og de utforsket drikkekultur og sosialt drikkepress grundig. Alle innleggene deres finner du her: 2012.nattenshelter.no

Menneskene

Merete Grimeland
Gründer
og daglig leder

merete@worldwidenarrative.no

(0047) 95 86 00 26

Camilla Tryti
Arbeidende styreleder

camilla@worldwidenarrative.no

(0047) 482 61 201

Marit Erdal
Styremedlem