Om oss

Vi hjelper dere som er småbarnsforeldre med å få en litt mindre stressende hverdag gjennom et bedre samarbeid i familielivet med metoder fra arbeidslivet, og i tillegg sette av litt egentid til dere selv.

Vi har digitale kurs hvor du lærer å begynne med skriving, Det tredje skiftet hvor vi lærer bort hvordan du kan finne godt arbeidssystem i hjemmet sammen med partneren din, og mikrotiltak for å tømme hodet i en travel hverdag.

På søndager kl 11 sender vi ut Søndagsbrevet hvor du får en skriveoppgave om temaer som gjør livet ditt litt bedre. Du er også først ute med å få vite om nye tilbud vi har og hva vi utvikler fremover.

I dag består selskapet av Camilla Tryti og Merete Grimeland, og sammen vil vi bidra til at det blir mindre stress ved å bruke skriving. Vi har brukt skrivemetode i digital historiefortelling siden oppstarten, men nå har vi tatt ut skrivingen og rendyrker denne.


World Wide Narrative har eksistert siden 2012, og ble startet av Anne Winding-Sørensen, Therese Byhring og Merete Grimeland. Siden oppstart har vi hatt gleden av å jobbe med mange spennende organisasjoner og selskaper, deriblant Universitetet i Oslo, Samisk høgskole, OsloMet, Redd Barna, Bufdir, Halogen, Husbanken, Leierboerforeningen, Landsforeningen for barnevernsbarn, IKT-Norge, Oslo kommune, Larvik kommune, Øvre Eiker kommune og mange flere.