Fortelleroppdrag

Vi kan bidra med å få frem unges historier som enten uttrykkes i tekst eller som digital fortelling. Det er alltid noe å lære av historiene, og de kan bidra til å skape forståelse i en tjeneste eller et lokalsamfunn. Fortellingene kan brukes til utvikling og til undervisning samtidig som den som forteller får være anonym.

Veiledning

Vi kan gi fortellerveiledning til en ungdom eller ung voksen som mottar en tjeneste. På den måten kan de fortelle sin historie på sine premisser. Hen som lager en digital fortelling eier den, og derfor kan de bestemme selv hvem som skal få se den.

Åpent verksted i digital historiefortelling

Meld deg på åpent verksted i februar 2018 hvis du vil delta på verksted, men ikke kan bestille til hele organisasjonen.

Verksted i digital historiefortelling

I løpet av to dager får du nybegynnerkurs i digital historiefortelling og lærer hvordan du kan bruke det i jobben din.

Fortellerverksted om effekt

Vi holder verksted som forløper seg over én enkel dag, med fokus på fortellinger om forskjellen du gjør i jobben din. Du lærer enkle verktøy for å fortsette med historiefortelling i jobben din.

Vi har jobbet med

Tidligere deltakere sier

Alle var veldig fornøyde med resultatet sitt – det var viktig at de hadde gjort seg autonome erfaringer. Da mener jeg ikke bare vært med på noe, men produsert og levert noe helt eget og personlig.

Det er veldig sjelden noen ber oss om å gjøre det i våre arbeidsliv, vi er jo alltid en liten del av en helhet.

Takk for innsatsen – dere er et super team!

Anne Wodstruparkitekt i URBa AS

Tusen tack, World Wide Narrative!

Jag är så tacksam att jag just hittade er, ni är verkligen alldeles speciella, kunniga och duktiga. Dessa filmer blev helt fantastisk fina.

Ylva Jannok Nutti forsker ved Samisk Høgskole

World Wide Narrative fikk min ‘impact story’ fram. De har metodikken på plass som ga meg et lite pusterom i hverdagen til å reflektere og finne grunnen bak lidenskapen for det jeg driver med. Ganske kult egentlig!

De fikk frem alle sine historier. De gode, følsomme, viktige historiene som ligger inn i absolutt alle – også meg! Og når disse blir delt – da kommer respekt og beundring og fellesskapet! Takk.

Sarah ProsserOmrådeløft Tøyen – Bydel Gamle Oslo