Tre podcastepisoder fra Foreldrerådet som definerer det tredje skiftet

Publisert

Samarbeidsproblematikken hjemme har blitt så stor at frustrasjonen stiger hver dag. I takt med alt som ikke blir gjort og som må gjøres av deg selv. Det er så ille at du tenker at kanskje det er bedre å bare ikke være sammen lengre. Ethvert forsøk på å snakke om det, fører til en kjempekrangel. Det er ingen som er opptatt av sak, bare person, og basically sitter dere igjen med følelsen av at den andre sier «You suck as a parent and partner».

Det er ikke et godt samarbeidsklima, er det vel?

Etterhvert finner du også ut at dette arbeidsansvaret som du går og irriterer deg over, som oppleves som utrolig skjevt, faktisk så opplever begge det som skjevt, det har et begrepsnavn.

Det tredje skiftet!

Alt som er i rommet med oss, men som virker som en hårball av for høye krav, nevroser, stress og kontrollbehov, har et navn.

Disse tre podcastepisodene hjelper deg langt på vei i å sette ord på alt dette og anerkjenne overfor deg selv at det er en sabla stor jobb du gjør, og at sånn ca alle andre samme problemstilling i hjemmet.

Her har Thea Klingenberg fra Foreldrerådet podcasten gjort oss alle en megatjeneste med disse tre episodene. Det er en bra innføring i denne verden.

Enjoy!

Av Merete Grimeland

Jeg har veiledet over 600 mennesker i å bruke penn og papir og lett tilgjengelig teknologi til å fortelle historiene sine. Hver gang de har skrevet har det lettet litt på trykket. Nå vil jeg dele denne erfaringen med flere. Skriv i 10 minutter hver dag er min oppfordring til deg. Vil du vite mer? Ta kontakt merete@worldwidenarrative.no