Skriveprogram for pc som gir ro

Publisert

Altså, det jeg pleier å anbefale mest er å skrive for hånd, med penn og papir. Eller blyant. Blyanter føles ikke like permanent i starten. Det har den mest skriveterapeutiske effekten for min del. Men uansett, jeg vet at noen ganger må jeg skrive på pc. For eksempel nå når jeg skriver dette innlegget. Når teksten skal brukes til noe og ikke bare for meg. Men i jobbsammenheng.

Bakgrunnen jeg bruker i OmmWriter når jeg skriver. Kilde: OmmWriter.com/press-media/

OmmWriter er programmet

Nå får jeg musikk på øret, programmet tar over hele skjermen og blokkerer alle andre programmer, og en fin bakgrunn som skaper orden. Ikke noe forstyrrende elementer. Bare dette. Jeg kan til og med velge tastelyder. Jeg har skrivemaskin lyder. Jeg er litt nostalgisk av meg. 

Så enkelt. Du bare går til ommwriter.com og kjøper det. Det koster litt penger, men det er bare en engangssum, så for min del er det absolutt verdt det, siden jeg skriver mye på jobben og trenger arbeidsro (og kanskje litt hjelp til å skape det) for å skrive. 

Det gjør kanskje du og? 

Av Merete Grimeland

Jeg har veiledet over 600 mennesker i å bruke penn og papir og lett tilgjengelig teknologi til å fortelle historiene sine. Hver gang de har skrevet har det lettet litt på trykket. Nå vil jeg dele denne erfaringen med flere. Skriv i 10 minutter hver dag er min oppfordring til deg. Vil du vite mer? Ta kontakt merete@worldwidenarrative.no