Kan du skrive om/omskrive livshistorien din?  

Publisert

Det høres ut som et stort og vanskelig prosjekt, men hva om du kunne bryte det ned i små oppgaver og fortelle en kort historie hver gang du skulle skrive litt?

Hva om du kunne skrive om historien til å bli en historie som gav deg ny mening og glede? Ja, kanskje du har traumer i livet, og kanskje du har hatt det helt supert. Men uansett, hvis det er her og nå det er vanskelig, skriv om det som er nå, besøk det som har vært vanskelig og skrive om det som har vært bra.

Photo by Anika Huizinga on Unsplash

Hva kan du ta med deg videre? Som gjør deg sterkere? Bedre på å ivareta deg selv og de gode relasjonene i livet ditt? Hva satte du pris på som du kan få tilbake i livet?  

Når vi skriver så er det som vi har en dialog med oss selv. Vi tar den samtalen, du vet, den samtalen som vi kanskje i relasjoner kvier oss for å ta, og kanskje ender opp med ikke å ta. Den samtalen tar vi. Kanskje den samtalen må tas flere ganger. 

Hver uke sender vi ut et nytt spørsmål du kan bruke til inspirasjon for å skrive om fortid, nåtid og fremtid. Selvfølgelig bare 10 minutter om gangen. Vil du være med på reisen og omskrive narrativet ditt? 

Meld deg på her. 

Behandler…
Suksess! Du er på listen.

Av Merete Grimeland

Jeg har veiledet over 600 mennesker i å bruke penn og papir og lett tilgjengelig teknologi til å fortelle historiene sine. Hver gang de har skrevet har det lettet litt på trykket. Nå vil jeg dele denne erfaringen med flere. Skriv i 10 minutter hver dag er min oppfordring til deg. Vil du vite mer? Ta kontakt merete@worldwidenarrative.no