Jeg trenger en påminnelse

Publisert

Jeg elsker å skrive, for meg selv og for andre. Jeg tenker ikke at jeg er en spesielt god skribent, men heller at jo mer jeg skriver desto bedre blir jeg på det. Så bedre på å skrive og bedre på å gjennomføre det. 

Det samme er det med dagbokskriving. 

Jeg skriver nesten hver dag. Men ikke hver dag. Noen dager glemmer jeg det. Som regel fordi jeg glemmer å sette av tid til meg selv. Altså, jeg glemmer at dette er viktig å sette av tid til. Sånn som trening. Det er først etterpå at det virkelig kjennes ut som det var en god idé. 

Forskjellen her er at å skrive i 10 minutter er mye lettere å sette seg ned og gjøre. 

Noen dager trenger jeg også oppgaver for jeg trenger et fokus. Kanskje fordi jeg trenger å være fokusert etterpå, eller jeg vil tenke på noe annet enn to-do lister og lignende. 

Har du det på samme måten? Det er lettere å gjennomføre noe hvis du får en påminnelse og hvis du også kan få en oppgave de dagene det er litt annerledes? 

Vi har laget et skrivefellesskap for akkurat disse utfordringene. Vi sender en påminnelse hver dag og vi sender en oppgave hver dag. Per nå får du det på epost, men i fremtiden kommer det kanskje frem på en annen måte. Hvem vet?  🙂

Vil du være med å skrive sammen med Camilla og meg i vårt nye skrivefellesskap?

Av Merete Grimeland

Jeg har veiledet over 600 mennesker i å bruke penn og papir og lett tilgjengelig teknologi til å fortelle historiene sine. Hver gang de har skrevet har det lettet litt på trykket. Nå vil jeg dele denne erfaringen med flere. Skriv i 10 minutter hver dag er min oppfordring til deg. Vil du vite mer? Ta kontakt merete@worldwidenarrative.no