Hva er det du egentlig vil?

Publisert

I en travel hverdag er det lett å løpe avgårde uten å kjenne ordentlig etter hvordan det går med oss selv. Det å ta seg tid til å tenke: hvorfor er det så mye kaos i tankene nå, eller uro i kroppen?

Vi er mange som er drevet av å få til jobben vår godt. Kanskje noen ganger så godt at vi er villige til å ofre mye av oss selv i prosessen. Vi blir utsatt for mange oppfordringer om å være målrettede, ambisiøse, stå på og gi jernet. Det er lett at det går så fort at de drømmene og ønskene vi hadde for oss selv blir utydelige mens vi løper av gårde.

Photo by Steinar Engeland on Unsplash

Derfor ønsker Merete og jeg å veilede flere i hvordan de kan skape tid og rom for seg selv. Å skape en rutine i egen hverdag for å ta tilbake roen, kontrollen og vissheten om hvilken vei en ønsker å gå. Fra vårt arbeid med digital historiefortelling hvor vi har veiledet over 500 mennesker i å fortelle historier om seg selv, så vet vi at det å sette av tid til introspeksjon er tid satt av som vi ikke pleier å sette av til oss selv. Tid til å reflektere over hvem vi er, hva som er viktig for oss og hvorfor vi gjør de tingene vi gjør.

Og det eneste du trenger er penn, papir og en motivasjon til endring.

Vil du vite mer? Meld deg på nyhetsbrev og vær den første som får vite når det skjer.

Av Camilla Tryti

camilla@worldwidenarrative.no