Gratis skrivekurs: 10 minutter hver dag i 10 dager

Publisert

Da jeg begynte å skrive hver dag kjente jeg raskt at stresset ble mindre. Jeg ble mer bevisst tankene jeg hadde og hvordan jeg fortolket tankene og betydningen av disse. Jeg startet rett og slett en dialog med tankene mine om hvordan jeg så verden og hva jeg kunne gjøre med det. Etter flere år med å veilede andre i å fortelle om seg selv med penn og papir som en vesentlig del av verktøyene, tenker jeg det er på tid å spre det gode budskapet. Å skrive kan være utrolig bra for din velvære. 

Photo by Chivalry Creative on Unsplash

Derfor har vi designet et 10 dagers epost-kurs hvor du får daglig oppgaver så du kan komme i gang med å skrive du også. I terapi er det du som skal gjøre jobben, og selvsagt også her. Men du får noen enkle tips om hvordan du kan gjøre det, og slik blir det lettere å komme i gang. Konseptet er enkelt: skriv i 10 minutter hver dag i 10 dager. 

Dette får du ut av det

  1. Bevisstgjøring om hva du tenker og strever med i hverdagen. 
  2. Bevisstgjøring om hva du tenker om tankene dine. Du kan endre hvordan du fortolker tankene dine. 
  3. Tid og rom til dine tanker og bare dine. Du setter rett og slett av tid til deg selv. 

Vil du begynne med å skrive du også?

Skriv deg opp på vårt gratiskurs her så starter du med en gang:  https://shop.worldwidenarrative.no/skriv-i-10-minutter-hver-dag-i-10-dager

Av Merete Grimeland

Jeg har veiledet over 600 mennesker i å bruke penn og papir og lett tilgjengelig teknologi til å fortelle historiene sine. Hver gang de har skrevet har det lettet litt på trykket. Nå vil jeg dele denne erfaringen med flere. Skriv i 10 minutter hver dag er min oppfordring til deg. Vil du vite mer? Ta kontakt merete@worldwidenarrative.no

2 kommentarer