Du må finne ut av hva som er problemet, også må du jobbe med det. 

Publisert

Det har vært  mammas aller beste råd i mange år. Jeg har hørt det mange ganger. Hun har et glimt i øyet og et smart smil når hun sier det. 

Du må finne ut av hva som er problemet, også må du jobbe med det. 

Problemet mitt her og nå er ikke takknemlighet. Ingenting er svart hvitt, og jeg er ganske sikker på at takknemlighet er bra og viktig for meg å jobbe med. Men her og nå er det ikke det som er problemet. Det er nakken. 

SÅ utrolig mye vondter i kroppen kan forstyrre det som foregår i hodet. Denne uka har nakken min tatt mye oppmerksomhet fordi jeg prøvde å korrigere en svai rygg uten å trene styrke. Dette er en laaaaang historie som jeg kan bruke mer tid på senere, MEN greia er jo at jeg skulle jo skrive om takknemlighet og følge et program på HeadSpace om takknemlighet. Men de to siste dagene så har nakken min vært i veien. 

Photo by Gabrielle Henderson on Unsplash

Det skal så lite til å tilsidesette noe jeg vet er bra for meg, når jeg ikke har bestemt meg for når det skal skje. Så i morgen skal jeg fortsatt sette av tid til å gjøre jobben, altså sette av tid til meg selv. For det er ikke sånn at nå er hele opplegget mitt ødelagt fordi at det ble to dager med opphold. TO dager uten skriving og HeadSpace programmet. Joda, det er en aldri så liten stemme i hodet som skriker høyt akkurat nå at «Fork, nå er det ikke noe vits lenger. You suck!», men jeg vet heldigvis bedre. Så jeg sier:

Det går bra. Sånt skjer. I morra fortsetter jeg. Livet fungerer ikke i STREAKS. Selvom appene våre gjør det. Vi setter oss på hesten igjen i morgen. 

Det er ikke ødelagt og ikke vits å fortsette med bare fordi to dager ikke ble helt som jeg hadde planlagt. 

Så i morgen er atter en dag. Takknemlighet, here I come.

Vil du begynne med å skrive du også?

Skriv deg opp på vårt gratiskurs her så starter du med en gang:  https://shop.worldwidenarrative.no/skriv-i-10-minutter-hver-dag-i-10-dager

Av Merete Grimeland

Jeg har veiledet over 600 mennesker i å bruke penn og papir og lett tilgjengelig teknologi til å fortelle historiene sine. Hver gang de har skrevet har det lettet litt på trykket. Nå vil jeg dele denne erfaringen med flere. Skriv i 10 minutter hver dag er min oppfordring til deg. Vil du vite mer? Ta kontakt merete@worldwidenarrative.no