Behind the Scenes, 06.05.2022

Publisert

Hva har skjedd siden sist? Jo, det har gått en måned og da skjer det jo gjerne litt. Syke barn og masse å gjøre på jobb er ganske vanskelig for småbarnsfamilier, og vi er ingen unntak. Likevel har vi fått til litt, eller mye. Kommer an på hvordan du ser det. Jeg velger mye, for jeg vil føle meg bedre, og ikke dårligere. 

1. Gjenoppdag motivasjonen for yrket ditt: satt på vent. Beklager så mye til dere som så frem til dette. 

2. Oppgradere 10 dagers kurset: Vi skal oppgradere 10 dagers kurset slik at det blir ennå bedre. Forrige gang skrev vi at vi skulle lage en premium versjon, men det skal vi ikke likevel. Vi skal heller lage det nåværende kurset bedre, også begynne å ta betalt for det. Så skynd deg hvis du fortsatt vil ha det gratis

3. Hemmelig prosjekt: fortsatt hemmelig. 

4. Podcast: tre episoder, og snart klar for lansering. Mye spennende om skriving og med til og med en psykologspesialist. 

5. Det tredje skiftet kurset: vi har bestemt oss for å endre fokus fra «Gjenoppdag motivasjonen for yrket ditt» til «Det tredje skiftet» kurset akkurat nå. Vi prøver å fikse våre egne problemer, og her trenger vi hjelp. Begge har satt i gang med skriving med partnerne våre, og det handler om det tredje skiftet. Så vi tenkte at vi måtte ta dette videre.  Lyst til å være med på kurset? Meld deg på for å få vite når her.

6. Nytt gratis kurs: Vi lager et nytt gratiskurs som er kortere enn det forrige. Det gir deg forslag til hvordan du kan jobbe med alternative tanker og handlinger. 

Så oppsummert er det et kurs under oppussing (10 minutter i 10 dager), et kurs i forproduksjon (Det tredje skiftet), et kurs som konseptualiseres (nytt kom i gang med skriving kurs), et kurs satt på vent (Gjenoppdag motivasjonen for yrket ditt), en podcast på vei og en hemmelighet.

Det er ganske mye på gang, men vi er gode på å prioritere siden vi har laget egne oppgavelister å jobbe ut fra 😀 Så vi prøver å hjelpe oss selv i alt, i grunn. 

Vil du følge mer på hva som skjer hos oss? Vi sender nyhetsbrev hver søndag kl 11 med skriveoppgave om livet, og med litt hemmeligheter om hva som skjer med produktutviklingen og oss.

  • Behind the Scenes, 08.04.2022

    Vi deler masse om temaer som handler om stress, skriving, selvhjelp, selvutvikling og mere til. Skrive, skrive, skrive, sier vi. Håper det er greit. Vi har jo virkelig troa på dette. Men hvordan skal vi få dette ut til dere? Til dere som har lyst til å skrive eller som får lyst til å skrive… Fortsett å lese Behind the Scenes, 08.04.2022

    Les mer


  • Behind the Scenes, 06.05.2022

    Hva har skjedd siden sist? Jo, det har gått en måned og da skjer det jo gjerne litt. Syke barn og masse å gjøre på jobb er ganske vanskelig for småbarnsfamilier, og vi er ingen unntak. Likevel har vi fått til litt, eller mye. Kommer an på hvordan du ser det. Jeg velger mye, for…

    Les mer


Av Merete Grimeland

Jeg har veiledet over 600 mennesker i å bruke penn og papir og lett tilgjengelig teknologi til å fortelle historiene sine. Hver gang de har skrevet har det lettet litt på trykket. Nå vil jeg dele denne erfaringen med flere. Skriv i 10 minutter hver dag er min oppfordring til deg. Vil du vite mer? Ta kontakt merete@worldwidenarrative.no