Behind the Scenes, 08.04.2022

Publisert

Vi deler masse om temaer som handler om stress, skriving, selvhjelp, selvutvikling og mere til. Skrive, skrive, skrive, sier vi. Håper det er greit. Vi har jo virkelig troa på dette. Men hvordan skal vi få dette ut til dere? Til dere som har lyst til å skrive eller som får lyst til å skrive etterhvert? Vi deler litt om hva som skjer «behind the scenes». Hva lager vi om dagen. Hint; det er ikke mat.

Photo by Laura Lee Moreau on Unsplash

Gratis kurs + skrivefellesskap

Vi har laget et gratis kurs så du kan komme i gang med skriving 10 minutter hver dag i 10 dager. Det kan du signe opp på her. Så her er kjerneideen, det mest grunnleggende av det vi prøver å få til. Og den er der ute. Også har vi skrivefellesskapet vårt hvor medlemmene får påminnelser daglig om å skrive, og skriveoppgaver daglig hvis de ikke vet helt hva de skal skrive om. Det kan du melde deg inn i her helt gratis for de første 50 medlemmene. Etter de første 50 blir det 35 kr i måneden.

Alt som ikke er ferdig

Så er det alt som ikke er ferdig. Det du ikke kan se at vi jobber med. Og her blir det ekstra vanskelig for meg, for er det noe jeg er redd for og som jeg føler jeg har dumma meg ut på før, så er det å fortelle om noe som vi jobber iherdig med å få ut, men som feiler. Som ikke blir noe av. Av forskjellige grunner som ikke kan forutsees, men som likevel dukker opp. Men sånn er det jo når man jobber med å utvikle noe. So here goes.

1. Gjenoppdag motivasjon for yrket ditt: dette kurset kan du jo faktisk se at vi jobber med. Du kan melde deg opp for å få beskjed når det kommer på siden, og du kan se at vi har også kommet et stykke. Strukturen er der, også venter vi på å komme i studio for å spille inn videoene som skal være der. Alt det kan du faktisk se her.

2. Skrivekurset kom i gang med skriving 10 minutter hver dag i 10 dager premium. Ja, vi må absolutt komme opp med et bedre navn, men det er arbeidstittelen vår. Kurset kommer til å være premium-versjon av gratiskurset vårt, og det vil være mye nytt som blir lagt til der.

3. Denne er hemmelig. Den kan vi ikke fortelle om ennå. Men da vet du, det er tre produkter under utvikling. Denne blir nok veldig bra. Tenker vi da. Ellers hadde vi ikke jobba med den.

4. Podcast! Yes, vi jobber også med podcast. Vi har spilt inn første episode og har latt noen få høre på den før lansering. Så har vi fått feedback fra dem og tatt det med oss videre. Du kan få høre du også, hvis du sender meg en epost på merete@worldwidenarrative.no 😉 Fortvil uansett ikke, den kommer i april-mai!

Så det var fire ting vi jobber med som vi gjerne ville dele i dag. Mere kommer etter påsken.

God påske så lenge!

Vil du følge mer på hva som skjer hos oss? Vi sender nyhetsbrev hver søndag kl 11 med skriveoppgave om livet, og med litt hemmeligheter om hva som skjer med produktutviklingen og oss.

Av Merete Grimeland

Jeg har veiledet over 600 mennesker i å bruke penn og papir og lett tilgjengelig teknologi til å fortelle historiene sine. Hver gang de har skrevet har det lettet litt på trykket. Nå vil jeg dele denne erfaringen med flere. Skriv i 10 minutter hver dag er min oppfordring til deg. Vil du vite mer? Ta kontakt merete@worldwidenarrative.no