Gjenoppdag motivasjonen for yrket ditt

Publisert

Jeg er interessert i å vite når kurset kommer.

Det kom en pandemi som endret på alle planer for oss og for dere. Så og si for de fleste. De tingene vi tenkte vi skulle jobbe med ble ikke helt det samme under pandemien. For de fleste av oss måtte vi snu skuta, redesigne skuta eller faktisk også senke den. Utrolig trist og vanskelig, men sånn ble det. Nå er vi hvertfall tilbake på jobb, men denne tiden i mellom har gjort noe med oss. Gitt oss noe å tenke på. Samtidig sitter vi nå på et tog som vi ikke er sikre på at er det rette toget. Vi trenger faktisk å snakke litt med oss selv om nettopp dette. Det betyr i grunn sett av tid til å reflektere. Så hvordan gjør man egentlig det?

Gjennom flere år har vi hjulpet mange mennesker med å reflektere over hva det er som gjør at de gjør den jobben de gjør. På den måten har de kommet frem til historier som er riktig for dem. Dette har gitt dem svar. Som igjen er riktig for dem. Noen har skiftet retning, mens andre har blitt mer dedikert og motivert for jobben de allerede har.

Nå vil vi lære bort til flere å gjøre det samme. Sette av den tiden til å kjenne etter. Til å få kontakt med hva det er som er viktig i jobben, rett og slett gjenoppdage motivasjonen.

Hvordan?

Over 8 kursbolker får du skriveoppgaver og hjelp til finne historiene du vil skrive ned som har hatt betydning for deg i arbeidslivet. Når du er klar snakker du med oss om hva som har hatt betydning og velger retning å gå for deg selv. I tillegg får du daglige refleksjonsoppgaver om fokus, motivasjon og inspirasjon.

Når?

Vi lanserer heldigitalt kurs 26. april!

Av Merete Grimeland

Jeg har veiledet over 600 mennesker i å bruke penn og papir og lett tilgjengelig teknologi til å fortelle historiene sine. Hver gang de har skrevet har det lettet litt på trykket. Nå vil jeg dele denne erfaringen med flere. Skriv i 10 minutter hver dag er min oppfordring til deg. Vil du vite mer? Ta kontakt merete@worldwidenarrative.no