Å miste en streak…

Publisert

Ja, når jeg skriver det høres det så teit ut, men dette er reelt! Jeg er så sur. Jeg har mista streaken min i yoga-appen. For snart to uker siden hadde hele familien omgangssyke, og da orket jeg ikke gjøre yoga. Så jeg mista min 45 dager streak. 💩…

45 dager er borte…

Jeg hadde gjort litt eller mye hver dag i 45 dager. Og plutselig så telte det ikke lengre. Det var jo ikke der lenger alt det arbeidet jeg hadde gjort. Jeg vet at det er fullstendig irrasjonelt, for selvfølgelig teller det fortsatt at jeg har gjort alt det arbeidet, og det teller at jeg fortsetter å gjøre det. 

Det er bare så bittert å miste det tallet. Et tall som har NULL betydning egentlig. Likevel føles det som om jeg har feilet. 

Streaks er jo en manipulasjonsteknikk for å få oss til å bruke en app hver dag. Det tenker jeg jo egentlig. Det er for nettopp å gjøre appen relevant og viktig i min hverdag. Så jeg fortsetter å bruke penger på den.

Men er de egentlig borte?

Men streaks fungerer bare positivt for meg så lenge jeg klarer å opprettholde den. Jeg skal begynne med yoga igjen i dag, og det irriterer meg litt mindre nå som jeg har skrevet om det. Vet du hva, til og med måten jeg snakker om det på er preget av streaks. Akkurat som jeg slutta med yoga. Nei, jeg skal fortsette med yoga. Jeg har bare hatt neste to uker med pause. 

Men i dag skal jeg fortsette. Jeg skal bare aldri ha streaks i en app hvis jeg noensinne lager en app. For det ødelegger bare. 

Hvis du ikke skriver hver dag så har du ikke mistet all den skrivingen du har gjort. Du har fortsatt gjort en kjempebra jobb, og du kommer til å fortsette å gjøre en kjempebra jobb. Du tok bare en liten pause i dag. Og det er helt greit 🙂 

Sånn. Ferdig. 

Vil du begynne med å skrive du også?

Skriv deg opp på vårt gratiskurs her så starter du med en gang:  https://shop.worldwidenarrative.no/skriv-i-10-minutter-hver-dag-i-10-dager

Av Merete Grimeland

Jeg har veiledet over 600 mennesker i å bruke penn og papir og lett tilgjengelig teknologi til å fortelle historiene sine. Hver gang de har skrevet har det lettet litt på trykket. Nå vil jeg dele denne erfaringen med flere. Skriv i 10 minutter hver dag er min oppfordring til deg. Vil du vite mer? Ta kontakt merete@worldwidenarrative.no