Slik skal mannen min ta ansvaret for julegavene i år

Publisert

I år har vi bestemt at det er min mann som skal ha ansvaret for å kjøpe julegaver til alle våre venner og familie. Dette er noe han aldri har hatt det fulle ansvaret for før, vanligvis er det jeg som kjøper alle julegavene.

Siden det er jeg som har hatt dette ansvaret lenge så sitter jeg på endel kunnskap om prosessen. Derfor har vi bestemt at vi i forkant samarbeider om en liste som kan brukes nå julegavene skal handles inn.

Jeg ønsker å dele denne listen med dere med oppfordringen om å deligere bort julegaveansvaret. Jeg gleder meg til å slippe mange timer foran skjermen i en nettbutikk eller inne på et stressende kjøpesenter.

Fyll ut listen under for hver person som skal motta en gave. Bli også enige om hvilken dato alle gavene skal være i hus. Hos oss har vi satt datoen 15. desember (med unntak av de gavene som må sendes tidligere per post).

Her er listen vår:

Eksempel på utfylling:

Jeg ser på denne listen som en investering. Å sette seg ned og bruke litt tid sammen, men for så å være fri fra gavepresset senere. Iallefall gjelder det meg som kan bruke uhorvelig mange timer på å få alle julegavene i hus.

Og så oppfordrer jeg mannen min til å begynne allerede nå, selv om han ler av det. Jeg tror ikke han helt vet hva han har i vente med denne oppgaven!

Av Camilla Tryti

camilla@worldwidenarrative.no