10 dagers utfordring

Publisert

Når hodet treffer puta er det sånn ca første gangen i løpet av en hel dag at du er alene med tankene dine. Frem til da har du hatt noe å gjøre eller bli distrahert av, og tatt noe sånt som 35 000 (???) beslutninger. Så når hodet treffer puta så kommer alle tankene som har banka på døra hele dagen. Da kan det hjelpe å skrive i 10 minutter for å få det alt ut. Å avslutte med hva du skal gjøre med det. Kanskje du til og med ender opp med en to-do liste. Til dagen derpå. Men hjernen trenger hvertfall ikke holde på alle oppgavene og alle tankene dine er tatt i mot, så nå hamrer det ikke like mye mer.

Har du lyst til å prøve 10 minutter med skriving i 10 dager?

Vi starter i februar. Meld deg på gratis kurs under og få en e-post hver dag som gir deg tips og oppgaver gjennom de 10 dagene.

Av Merete Grimeland

Jeg har veiledet over 600 mennesker i å bruke penn og papir og lett tilgjengelig teknologi til å fortelle historiene sine. Hver gang de har skrevet har det lettet litt på trykket. Nå vil jeg dele denne erfaringen med flere. Skriv i 10 minutter hver dag er min oppfordring til deg. Vil du vite mer? Ta kontakt merete@worldwidenarrative.no